Nytårshilsen fra dnd-al.dk og ALDK

Sikke et 2018 vi nu kan lægge bag os her på DnD-al.dk.

Efter sitet gik i luften i uge 8 er det gået stærkt med interessen for at spille Adventurers League.

Mere end 550 spil er arrangeret og slået op via sitet, til glæde for jer knap 400 registrerede brugere. Det er helt vildt! Fra lynspil, fordi en lørdag eftermiddag blev ledig, over længerevarende kampagner til kæmpe epics, så har i brugt sitet til dét der er formålet: at bringe AL spillere sammen rundt om bordet på tværs af hele landet.

Støtten til sitet har været enorm, hvilket især blev mærkbart da vi måtte konkludere at vores game host ikke kunne levere varen. På bare 2 døgn rykkede i brugere sammen og stillede op med indsamlede penge til at flytte til en nu og en del hurtigere host. Det er så meget mere end vi havde turde håbe på!

Nu banker 2019 på døren og sitet fortsætter derudaf og vi håber at i brugere fortsat vil have stor fornøjelse ud af hvad sitet har at tilbyde. Husk, at i altid er velkomne til at komme med forslag inde på Facebook-gruppen eller via mail til dndaldk(at)gmail.com.

Også fra D&D Adventurers League Danmark, organisationen der driver DnD-al.dk, skal der lyde et TAK og ønsket om et godt nytår. Da vi satte de første spil op i Fanatic i Roskilde for knap et år siden, havde vi ikke dem fjerneste idé om at vi et år efter ville sidde med så stor tilslutning. 

Interessen for AL har været enorm og vokser fortsat støt, og på samme via ønsker vi at vokse vores aktiviteter. 

Først og fremmest fortsætter vi vores gode samarbejde med Fanatic i Roskilde, hvor vi starter op igen på vores torsdagsspil den 10/1-2019. Her fejrer vi fødselsdagen for Fanatic-engagementet og vi tør love at der kommer gang i den! Hold øje med Facebook-gruppen og websitet for mere info snarest!

Det nye år kommer også til at bringe nye spil-lokaliteter med sig. Vi starter et samarbejde med Rødovre Bibliotek, hvor vi bl a stiller op for at hjælpe nye spillere igang med rollespil, mens vi i løbet af de første par vintermåneder også ruller ud på Tune Bibliotek for at stille endnu en aktivitet op for den i forvejen meget aktive foreningsby.

Endelig giver vi den 2019 også fuld skrald på arrangements-fronten. Først med ALDKOnline 2019, vores online ‘con’ hvor vi kører på med spil fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag den 11 til 13 januar. Hovedretten bliver Epic’en ‘DDEP00-01 The Red War’, efterfølgeren til Mulmaster Undone, hvor spiller endnu engang skal forsøge at redde byen Mulmaster og byens beboere – ja måske hele Faerûn – fra total undergang. Det særlige ved ALDKOnline er, at alle spillene spilles online via Roll20.net og Discord. Det betyder at alle kan være med uanset hvor i verden de befinder sig!

I den virkelige verden har vi dog også et par arrangementer i støbeskeen, så er du mere til fysiske terningekast, er der også noget for dig. Hold øje med sitet og med Facebook-gruppen, hvor vi orienterer når vi har mere at fortælle!

Og så må vi ikke glemme, at 2019 også kommer til at give os spillere et sæt nye sæson-regler! Det bliver spændende at de hvad de byder på, når de lander til efteråret.

Fra ALDK skal der altså også lyde et ønske om et fremragende nytår til jer alle!

Vi ses i 2019!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.