Workshop om skabelse af din karakter den 28/12

DM, medorganisator og all-round nice-guy, Martin Norup, har slået en workshop op her på hjemmesiden den 28/12-2018, kl. 18, hvor han og et par andre DMs vil hjælpe nye spillere med at få skabt den spil-karakter de drømmer om.

Under workshoppen rundes bl.a. de ekstra regler, der er trukket ned over D&D, der udgør Adventurers League når det kommer til karakter-bygning, men også blot helt basale områder som egenskaber, udstyr, etc. bliver der mulighed for at få klarhed over.

Workshoppen er tiltænkt alle, der gerne vil have hjælp i een eller anden grad med at skabe sin karakter. Det eneste du skal have ved hånden er enten de gratis basis-regler eller Players Handbook samt den eventuelle ekstra bog du ønsker at trække på indhold fra, f.eks. Xanathars Guide to Everything.

Det hele foregår på Discord og planlægges til at tage et par timer. Tilmelding er gratis men nødvendig, så kig forbi eventet i kalenderen og meld dig til hvis du vil med.

1 tanke om “Workshop om skabelse af din karakter den 28/12

  1. Sandra

    Hej!
    Jeg vil virkelig gerne deltage, men bliver måske ikke i stand til det på denne dato.
    Har i et stykke tid gerne ville i gang med spillet, så er ærgerlig over evt at misse denne workshop, da jeg føler lidt sparring omkring en karakter er vigtigt når jeg ikke har spillet før.
    Så hvor ofte bliver der holdt workshops som denne?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.