Løgnerners Nat er her

I hele oktober måned, leger D&D AL med Løgnernes Nat – der tilfældigvis falder sammen med at amerikanerne i slutningen af måneden fejrer halloween. Tematisk er vi også lidt ovre i samme boldgade, idét Liars Night – som legen hedder – tager udgangspunkt i en række traditionelle amerikanske halloween-emner.

For dig som spiller og DM betyder det, at du samler ‘Candy Corn’ ind mens du spiller. Dels får du 1 stk candy corn for hver time du spiller AL spil i oktober, dels får DM’en en række tilfældige monstre til at smide ind i oktobers spil. Disse monstre giver ikke ACP eller TCP, men istedet eksploderer de i et fyrværkeri af candy corn.

Hvad skal jeg med den candy corn?

Ovre på dndadventurersleague.org henvises der til en PDF, der beskriver de ‘præmier’ du kan indløse dine candy corn til. Uden at gå for meget i dybden – se istedet selv linket herover – skal det nævnes at der både er en græskarhat, en flyvende kost og en skelet-hest på listen!

Så frem med posen og begynd at indsamle candy corn allerede nu og indløs dem så hos The Kernel for dine præmier.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.