Hvordan får jeg et DCI nummer?

Når du giver dit DCI nummer til din venlige lokale game store – enten direkte eller ved at have det indtastet her på siden – så høster butikken goder, som de og din dungeon master kan viderebringe til jer. Det kan være i form af særligt sjældne eventyr, forpremierer eller lign.

Derfor er det en fantastisk god idé – for nogle butikker ligefrem et krav – at du melder dit DCI nummer når du kommer. Anvender butikken enten selv eller via en organisator vores Begivenheds-system, så har du mulighed for at gemme dit DCI nummer på din profil på sitet, så sørger organisatoren for at butikken får besked.

Men hvordan får man et DCI nummer?

DCI nummeret administreres af Wizards of the Coast, så du skal først og fremmest over på https://accounts.wizards.com/. Her skal du tilmelde dig, og når du herefter logger ind, så finder du dit DCI nummer på profil-forsiden. Du kan også printe et lille fint kort ud derovre med dit DCI nummer på.

Når du har dit DCI nummer. så logger du ind på DnD-AL.dk og klikker på menupunktet “Profil”. Ikke een af undermenuerne, men selve “Profil” menupunktet. På en efterfølgende siden finder du et tekstfelt hvori du kan indtaste dit DCI nummer.

Gemmer du dit DCI nummer på denne måde, så indsættes det automatisk på Begivenheds-siden og deltageroversigten.

Smart 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.