Indsamling til nyt webhotel startet

Her til aften har jeg skudt indsamlingen til et nyt webhotel igang. Indsamlingswidget’en kan ses i menuen ude til højre eller i bunden af skærmen på din mobiltelefon.

Indsamlingsmålet er 900 800,- kr, nedskrevet takket være en privat, direkte donation, der går til at dække domæneregistrering og nyt webhotel. Årsagen til, at vi gør det på denne måde er, at sitet nu er så velbesøgt, at vi alle lider under en mærkbar dårlig performance. Ved at alle har mulighed for at bidrage, kan vi alle glæde hinanden med en ny host og dermed hurtigere betjening her på siden.

Det med småt:
Rent teknisk er indsamlingen oprettet som en personlig indsamling i mit, Casper Kirketerp-Helenius’, navn. Årsagen hertil er ganske simpel, nemlig at vi i ALDK organisationen ikke har nogen økonomi. ALDK er en såkaldt non-profit organisation, og vi klarer derved de fleste af vores udgifter ud af egen lomme. 8-900 kr er dog en ret stor udskrivning, derfor prøver vi at søge opbakning blandt jer brugere.

I og med at indsamlingen er oprettet som en privat indsamling, beskattes jeg personligt af de penge der indsamles. Dermed giver det god mening, at mit bidrag til indsamlingen – udover de timer jeg dagligt bidrager med i forbindelse med drift af sitet og dertil den kommende flytning – at jeg frivilligt og uden at kny betaler den skat jeg pålægges af de indsamlede penge, ca. 400,- kr. For at alt skal gå fair til, påføres disse 900 kroner altså som B-indtægt på mine skattepapirer, når indsamlingen er slut. Dokumentation vil naturligvis kunne rekvireres hvis ønsket. Da indsamlingen er af privat karakter, kan bidragene desværre ikke betragtes som fradragsberettiget for bidragsydere. Istedet må i nøjes med vores uendelig taknemmelighed og et hurtigere site.

Kontoen, pengene går ind på, står i Nordea Bank Danmark og forrentes med 0.0% p.a. Dokumentation for kontoens indestående kan fremsendes på forlangende.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.