ALDK udvider spilmulighederne i Roskilde

Vores dygtige og dedikerede DM, Mikkel Slagslunde, har tilbudt at starte nye borde op mandage og torsdage i Byens Hus, Stændertorvet i Roskilde, ca. 10 minutters gang fra Roskilde Station.

Startende fra begyndelsen af August 2018 lægger Mikkel og en lille håndfuld DMs spil op for alle 4 tiers med mulighed for at spille helt op til 8 timers spil, og dermed udvides mulighederne altså for at gå i dybden med også de de store historier i AL sæsonerne, og i spillere får mulighed for at køre jeres karakterer helt til tops mht level!

Arrangementet sættes i stand sammen med NørdKlub Roskilde. NørdKlub Roskilde vil efter et par spilgange opkræve kontingent jævnfør deres betingelser. Dette vil alene være en sag mellem spilleren og NørdKlub Roskilde.

Følg med under Begivenheder og meld dig til når Mikkel og co begynder at lægge spil op.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.