Obligatoriske og nye valgfri kategorier for Begivenheder

På anmodning og delvist eget initiativ fra enkelte DMs, er antallet af og måden kategorier bruges på i forbindelse med oprettelse af Begivenheder blevet opdateret.

DMs med adgang til at oprette Begivenheder på sitet skal være opmærksomme på, at det er obligatorisk at angive, om der tale om tabletop eller online spil.

For at lette fremsøgningen af relevante spil for jer brugere, har vi indført 4 nye kategorier, een for hvert tier. I Begivenheds-menuen kan i så vælge hvilket tier spil i er på jagt efter. Bemærk, at da dette er en ny ting på sitet, er der ikke mange begivenheder der understøtter dette endnu, men indholdet vil vokse med tiden.

Vejledningen for oprettelse af begivenheder er ligeledes blevet opdateret.

Lige nu understøtter vi ikke fremsøgning af krydskategorier – f.eks. Online+Tier 1 – men vi kigger på hvordan det bedst kan lade sig gøre på den mest brugervenlige måde. Der er ingen tidshorisont pga ferien, men det kommer når det kommer 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.