DnD-AL.dk opdaterer privatlivspolitikken pga GDPR

Vi har her til aften udsendt nedenstående mail. Hvis du mod forventning ikke har modtaget, må du gerne tjekke op på om vi har den rigtige email-adresse til dig.

Det er jo lidt udenfor nummer at vi sender mails ud, men det er også en ekstraordinær situation mht GDPR, der påvirker alle virksomheder, foreninger og lignende i både ind- og udland.


Vi skriver undtagelsesvis til dig, for at oplyse dig om at vi som følge af den nye GDPR lovgivning, der gælder hele Europa, har opdateret vores privatlivspolitik.

For DnD-AL.dk betyder ændringen mest, at vi skal oplyse dig som bruger om hvilke data vi gemmer om dig, samt hvorledes du kan få det slettet, når du ikke længere ønsker at dele data’en med os. Lang historie kort, så gemmer vi brugernavn og kodeord (krypteret) samt de oplysninger, du selv vælger at udfylde på din profil. Vi gemmer også alle de oplysninger, du evt måtte dele via forumopslag, private gruppebeskeder eller blog kommentarer. Alle detaljerne finder du på linket ovenover.

Men bare rolig, vi har din ryg: Når du vil vide hvad vi ved, eller ikke længere vil dele dine oplysninger med os, sender du blot en mail til gdpr@dnd-al.dk med den email-adresse eller det brugernavn du har registreret dig med. Herefter vil vi verificere at du er dig, og derefter enten udlevere eller slette dine data, efter dit ønske.

EU’s nye lovgivning kræver, at virksomheder og organisationer holder data opdateret. Vi opfordrer derfor til, at du besøger din profil på sitet og tjekker, at dine oplysninger er opdaterede og korrekte.

At værne om dit privatliv er vigtigt for os. Med disse opdateringer er vi nu i overensstemmelse med de høje standarder for privatlivspolitik, som er blevet introduceret gennem EU’s persondataforordning- også kendt som General Data Protection Regulation (GDPR). Loven træder i kraft den 25. maj 2018, mens vores politikker træder i kraft fra dags dato, den 22. maj 2018.

Tak, fordi du har en profil hos os.

Må terningerne for altid rulle højest i din dicetray!

Casper Kirketerp-Helenius
webmaster og data-ansvarlig på dnd-al.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.