Nye tier 1 og 2 borde i Fanatic, Roskilde!

Torsdag den 10/5-2018 – jep, Kristi Himmelfart, hvor vi alle nyder en dejlig fridag – holder Fanatic åbent. Derfor slår vi indtil videre 4 borde op med tier 1 og 2 spil til sædvanlig tid i butikken, fra kl. 18 til 22.

Der åbnes for tilmelding i aften kl. 19, så alle har en mulighed for at være med 🙂

Vi har fortsat et ledigt bord, så har du lyst til prøve DM kræfter med Danmarks bedste rollespillere, så kontakt os her på siden eller hiv fat i Anders Tjagvad (@mtr0nic) ovre på Facebook-siden, https://www.facebook.com/AdvLeagueDanmark/.

Husk altid at kigge forbi siden med “Begivenheder” da flere af vores faste DMs er begyndt at slå både tabletop og online borde op. Der bliver f.eks. spillet både kampagne spil – Lost Mines of Phandelver og Tales from the Yawning Portal – online, og vi lukker også op for tier 3 spil i denne måned, hvor 2-dels eventyret, der består af Durlag’s Tower og Durlag’s Tomb triller over Roll20.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.