Nye begivenheder og forbedret afmelding på hjemmesiden

I aften, kl. 20, lukker vi op for en række nye spil-begivenheder. Der er tale om en række spil i Fanatic i Roskilde den 26/4.

Derudover har vi for et par dage siden, for jer der endnu ikke har opdaget det, lagt et par begivenheder i Faraos i København til den 28/4. Der er et par ledige pladser, så giv den gas og meld dig til og få en sjov lørdag eftermiddag sammen med ligesindede 🙂

Apropos dét med at melde sig til eller rettere fra.

Vi har lyttet til feedback’en og ændret fra-meldingsfunktionen, så den nu er blevet markant lettere.

Når du er tilmeldt en begivenhed, bliver du nu præsenteret for ovenstående boks inde på selve begivenheden. Hvis du opdager at du er forhindret i at deltage, af den ene eller anden årsag, så trykker du blot på knappen “Annuller” så frigiver vi din billet til en anden. Det bliver næsten ikke lettere.

Næste opdatering på begivenhederne bliver en opdatering af hvordan man tilmelder sig. Vi arbejder på en 1-klik tilmelding, hvilket så betyder at det fremover ikke længere bliver muligt at bestille flere billetter til een person. Man kan diskutere for og imod, men lige nu står vi dér, hvor det er dén funktionalitet vi ønsker at tilbyde, for på den måde at matche funktionen hos Warhorn.

Som altid er vi naturligvis åbne for input of feedback. Kun derved bliver vi bedre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.