DKs største Epic en bragende succes

Danmarks største D&D AL Epic blev en uovertruffen succes.

Lørdag den 31/3-2018 indtog mere end 50 glade og forventningsfulde rollespillere DGI-Byen i København for at tage del i Dungeons & Dragons Adventurers League Epic’en ‘Peril at the port’.

Kort fortalt er en epic ét eventyr, der strækker sig på tværs af flere borde, men med ét samlet mål og konklusion. For dagens epic var målet at befri byen Port Nyanzaru fra invaderende udøde pirater og ikke mindst deres fæle kaptajn. Det udføres praktisk ved at hvert bord vælger tre-fire quests forskellige steder i byen, hvor resultatet af disse quests tælles sammen i den endelige finale.

8 borde blev fyldt med 6 spillere ved hver, med alle aldersgrupper repræsenteret fra de yngste i 10-12 års alderen til den ældste, et stykke inde i den tredje alder. Her er plads til alle, der bare gerne vil spille sjovt rollespil. Udover spillerne havde hvert bord en Dungeon Master, og tre administratorer, forklædt som karakterer fra spillet, og en general til at styre det store slag.

Som noget helt specielt, havde den sære omrejsende munk, Fai Chen, lagt vejen forbi, og fristede deltagerne med spændende udstyr og sydende drikke. Var det noget med et flyvende tæppe eller en ged, der bræger højlydt hvis den ser en dino? Eller måske du som spiller havde fået en +1 stav men skulle bruge en bue? I så fald kunne Fai Chen hjælpe med nyt udstyr og andre pudsige ting.

Der blev udkæmpet drabelige slag med rullende hoveder, hele borde sneg sig rundt i grave og kæmpede med slangemenneske, der blev spillet skuespil for en Handelsprins i byen og mere end een gang blev et sørøverskib brugt som brændende torpedo for at gøre indhug i piraternes armada! Terningerne triller, figurer flyttede rundt på farverige kort og de øvrige besøgende på Nørdmarked kiggede nysgerrigt med fra sidelinjen.

ALDK takker alle deltagere for en fantastisk dag og garanterer at det ikke er sidste gange vi inviterer til D&D Adventurers League Epic!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.