Slå selv dine AL spil begivenheder op på DnD-AL.dk

Fra og med 1/4-2018 overgår vi til at slå vores spil begivenheder op på hjemmesiden. Vi har i marts kørt en del prøver og har modtaget super god og begejstret feedback fra både dungeon mastere og spillere. Alt i alt vil det medføre, at vi fremover tilbyder tilmelding til begivenheder direkte her på hjemmesiden.

Derfor vil vi gerne tilbyde, at tildele de dungeon mastere, der arrangerer spil og gerne vil have dem slået op på DnD-AL.dk, kan tildeles en rolle på hjemmesiden, der giver dem adgang til selv at oprette og håndtere egne begivenheder.

Hvad får du ud af det?

Hjemmesiden besøges dagligt af en masse engagerede D&D AL rollespillere fra hele landet, og både brugerbasen og antallet af besøgende vokser dagligt. Du når altså ud til præcis den målgruppe, som du har brug for at gøre opmærksom på din begivenhed.

Hvad forventer vi?

At din begivenhed er en formel D&D Adventurers League begivenhed. Dungeon masteren besidder et DCI nummer, og spillet der spilles og karaktererne der spilles med er AL legale, jævnfør de formelle retningslinjer fra Wizards of the Coast.

Log på og smid en besked til @novaree (Casper Kirketerp-Helenius), så vender vi tilbage i løbet af en dag eller to. Du får rettigheder til at oprette og redigere begivenheder inkl. billettering og oversigt over tilmeldte. Derudover får du på forsiden et link til en brugervejledning til hvordan begivenheder oprettes.

Bemærk at vi ikke understøtter betaling for begivenheder. Det er op til den enkelte dungeon master at forestå håndtering af betaling.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.