Ny funktion på hjemmesiden – Venner, grupper og notifikationer

I dag har vi rullet en ny funktion ud på hjemmesiden. Der er tale om en pakke, der tilføjer et strejf af socialt netværk over sitet. Af nye funktioner kan nævnes:

  • Udgiv statusopdateringer
  • Tilføj og interagér med venner
  • Opret vennerlister og grupper
  • Send private beskeder til andre brugere

Derudover har vi tilføjet en notifikations/tag funktion til forummet, så det herindefra er muligt at tagge folk på deres brugernavne med snabel-a (f.eks. @novaree), så du som forfatter til et indlæg kan gøre opmærksom på at du ønsker vedkommendes opmærksomhed. Præcis som vi kender det fra Twitter og Facebook.

Hvorfor er det smart?

Put dine spillere til dit event over i en gruppe, og vupti har du et lidt mere privat sted at kommunikere med dem end på et offentligt forum. Det giver dig og de andre spillere en chance for at afklare f.eks. tvivlsspørgsmål, mere privat planlægning af et event, etc. uden at alle andre kan kigge med.

Det er et erklæret formål, at DnD-AL.dk gør hvad vi kan, for at tilbyde dig som DM og spiller en platform, som er attraktiv at bruge til at organisere og promovere dit spil. Har du andre idéer til forbedringer, nye værktøjer eller ændringsforslag, så smid en privat besked til @novaree.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.