Spil digitalt – også hos DnD-AL

Hvis du besøger siden jævnligt vil du have bemærket, at vi har ændret lidt på hvordan området “Begivenheder” fungerer.

Først og fremmest viser vi de næste, kommende begivenheder ude i højre side, så du altid kan se hvad der er på vej. Dernæst har topmenuen fået en overhaling, således at du nu hurtigt kan fremkalde listen over kommende spil, enten som tabletop – de klassiske rollespil rundt om bordet – eller online – hvor der f.eks. benyttes Skype, Discord, Roll20, Fantasy Grounds eller lign. værktøjer.

Især Roll20 – sammen med Discord eller Skype – har fået godt fat i AL folket, hvorfor du kan finde flere begivenheder slået op som online-begivenheder.

Vi vil meget gerne opfordre til, at DMs slår deres events op ovre i “Events” forummet, så putter vi det på under Begivenheder og i løbet af 0.5 har du som DM et fuldt bord, hvad enten det er tabletop eller online. Har du selv et link til Warhorn, så del det gerne, så smider vi dét med på “Begivenheds”-listen.

Er Roll20 nyt og fremmed, har Jakob Sigvard slået en tips-og-tricks guide op for spillere ovre i forummet “Generelt“.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.