Uinviterede gæster i Nørdklubben, Byens Hus, Roskilde, 2/4-2018

Kalder alle nørder!

Nørdklubben i Roskilde har valgt at sætte op til endnu mere Adventurers League i Roskilde. I den forbindelse er der Adventurers League hver anden mandag – i de lige uger – i Byens Hus, første gang den 2/4-2018 kl. 18.

Man er velkommen til at skrive sig op, dog kræver det indmeldelse i Nørdklubben, hvis man ønsker at komme fast i klubben.  Kontingentet i Nørdklubben koster pr. måned 100 kr. og vil hjælpe med at Nørdklubben udvider deres arrangementer, såsom Warhammer turneringer, Nørdmarkeder og altså nu også til Adventurers League. Kontingentet går til fulde til Nørdklubben.

Som medlem kan man bruge alle Nørdklubben faciliteter i Byens Hus, hver mandag og torsdag, hvis nu man godt kunne tænke sig at lave andet end Adventurers League.

Uden at vi kommer for langt med Nørdklubben, så forgår deres næste Adventurers League spil altså i Byens Hus, mandag den 2/4, hvor vi har slået op til noget “DDAL05-03 Uninvited Guests” hvor Mikkel Slagslunde vil være DM den dag.

Kom hid, kom alle! Lad os blive større og slå flere monstre ihjel!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.