AL HC kampagne-mulighed hos Fanatic i Roskilde

Vi har fået en aftale på plads med Fanatic i Roskilde, der giver os mulighed for at tilbyde længerekørende AL legale hardcover kampagner. Flere har efterspurgt dette, så nu giver vi det et skud!

Til start stiller vi med to borde:

Vi spiller hver anden torsdag i de lige uger, startende fra torsdag den 8/3-2018. Spilstart er kl. 18 og vi kan bruge til 21:50 inden vi pakker sammen, rydder op og forlader Fanatic senest kl. 22.

Tilmelding til disse borde åbner fredag den 2/3-2018 kl. 19:30 på ovenstående links. Dette er for at alle vi med 8-16 jobs får en fair chance for at få en billet. Til info åbner vi bordene for 6 spillere pr bord. Kan vi ikke opnå kritisk masse, vil vi gerne høre ændringsforslag, hvis f.eks Yawning Portal skal byttes ud med Out of the Abyss eller lign. Vi lytter gerne!

Som DM’er forventer vi at spillerne gør hvad de kan, for at deltage i hvert spil. Det samme gør DM’erne. Så giv den lige en ekstra tanke, om det er en investering du er villig til at give et skud og meld afbud til DM’en senest dagen før, hvis du er syg eller på anden vis forhindret.

Der tildeles faction renown efter de i Players Pack beskrevne retningslinjer (1 renown for hver 4. spiltime). Der er ikke lagt special missions ind i HC kampagnerne, det kan evt aftales at køre et enkeltstående relevant eventyr fra sæsonen skulle behovet for en special mission opstå blandt spillerne.

Er du helt vild efter at komme til at køre et bord med en længerevarende kampagne eller har du kritik eller ændringsforslag, så kontakt os på dndaldk@gmail.com eller fang os på Facebook for mere info.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.