Kom med til Danmarkspremiere på Epic-formatet!

Lørdag den 31/3-2018 – det er lørdagen før Påskedag – afholdes NørdMarked i DGI Byen i København. I forbindelse med NørdMarked arrangerer D&D Adventurers League Danmark noget af et tilløbsstykke indenfor rollespilsverdenen:

For første gang i Danmark nogensinde har Wizards of the Coast, der ejer Dungeons & Dragons, givet lov til at køre en Adventurers League lovligEpic! Kort fortalt er en Epic een fortælling, der er fordelt på tværs af flere borde og dermed grupper af rollespillere. Hvad der udspiller sig på hvert bord, påvirker udfaldet af hele fortællingen. Her er der altså fuld knald på historiefortællingen, rollespillet, sværdslagene og ikke mindst humøret!

Vi har allerede fyldt godt op med spillere og borde, men vi har plads til flere! Og som man siger, jo flere jo sjovere! Har du lyst til at prøve D&D Adventurers League? Høre lidt om hvad AL er og hvordan det fungerer? Måske endda være med til den store episke historie? Så kom over på Warhorn og meld dig til. I vores forum har vi oprettet et opslag, hvor du kan stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget inden du tilmelder dig.

Det er gratis at deltage i Adventurers League eventet, men adgang til NørdMarked koster 20,- kr. pr billet der kan købes hos NørdMarked.

DGI Byen ligger blot 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.