Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roll20 + Karakter Workshop

4. august 2019 @ 17:00 - 22:00 CEST

Gratis

Begivenhed Navigation

Slås du også med at få knækket Roll20-nødden? Kan du ikke hitte rede i tokens, characters sheets og hvor pokker er mine spells, når jeg ikke vil bruge $30 på at købe Players Handbook endnu engang?

DM Dennis Saxtorph inviterer til Roll20 workshop på Discord (og Roll20), hvor han gennemgår processen omkring, at få overført sin karakter fra f.eks. papir karakter ark til spille-klar karakter på Roll20.

Når spillerne er sat op og alle føler sig rimeligt trygge, svinger Dennis bussen ud i midtersporet og giver en rundtur i et Tier 1 eventyr, så dét i lige har lært også bliver brugt til noget.

Workshoppen kræver ikke de store forkundskaber, men du skal være på Discord (https://discord.gg/jHXxgFp) og have oprettet en konto hos Roll20.

Da workshoppen foregår på Discord, skal du være i besiddelse af headset eller setup med fungerende hovedtelefoner og mikrofon.

Ses vi?

Detaljer

Dato:
4. august 2019
Tidspunkt:
17:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Discord+Roll20
Denmark

Arrangør

Dennis Saxtorph

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • DM: 0 tilbage
  • Deltagere: Ubegrænset
Navn DCI# Type Status
Christian Hay Sørensen Ikke oplyst Deltagere Going
Dennis Saxtorph Ikke oplyst DM Going
Daniel S. Reckeweg Ikke oplyst Deltagere Going
Michael Keis Ikke oplyst Deltagere Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.