Tak for en EPISK epic!

Mere end 60 spillere lagde lørdag vejen forbi IT Universitetet på Amager for at bekæmpe illithiderne, der prøvede at tilbageerobre asteroide-byen Stardock.

På tværs af 11 borde blev der kæmpet mod næsten alt hvad man kunne forestille sig af væsener fra det ydre (og indre) rum, snedige fælder blev behændigt und- eller omgået og fiffige påfund fik administrator Anders Tjagvad til at klø sig bekymret i nakken mere end een gang, for hvad gør man når et party stjæler en urne, der ellers er en fælde, blot for at smide den i ansigtet på forrædderen, Kaalvan, i skikkelse af Philip Bensimon?

Finalen blev det store rumslag, hvor alle borde i fællesskab måtte kæmpe mod den gigantiske Nautiloid – et levende rumskib med kurs mod Stardock.

Alt endte dog godt, da Nautiloiden eksploderede som en anden dødsstjerne, med alle eventyrere i sikker afstand til at betragte rum-fyrværkeriet. (RIP, frøen Ferdinand, der dog havde bidt sig fast i Nautiloiden og ikke slap i tide).

Vær opmærksom på, at deltog du i epic’en, så modtager du 2 ACP og 2 TCP for hver mission dit bord færdiggjorde. Inkl. finalemissionen. Med lidt snilde kunne man altså høste op til 10 ACP/TCP i løbet af epic’en.

I tilgift unlock’er alle spillere nedenstående items – ja, dem allesammen:

 

Som DM får du følgende quests:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.